VALON VETOVOIMA -PÄIVÄRETRIITTI 6.12.2017 kello 10-17

forest-657902_1920

Mistä johtuu valon vetovoima? Entä miksi valo vetää puoleensa myös varjoja? Mitä ne sisäiset varjot oikein ovat? Entä mistä sisäinen hehku, lämpö ja liekki on löydettävissä, kun omat voimat ja neuvot ovat kateissa?

6.12.2017, keskellä pimeintä aikaa Suomen täyttäessä 100 vuotta, tutkailemme näihin kysymyksiin vastauksia valon vetovoima – päiväretriitillä. Teemme kaikille sopivia kundaliinijoogan harjoitteita, liikuttelemme kehoa, annamme mielelle tiedonravintoa, ulkoilemme sään salliessa ja nautimme maittavaa kasvisruokaa. Sytytämme kynttilät vapauden puolesta ja antaudumme hetkeksi elämän virralle ja toistemme seuralle. Saat kotiin viemisiksi syttyneen valonkipinän lisäksi helppoja harjoitteita, joita voit soveltaa omassa arjessasi. Paikkoja 10.

”Katselivat toisiansa – menninkäinen rinnassansa tunsi kummaa leiskuntaa. Sanoi:”Poltat silmiäni, mut en ole eläissäni nähnyt mitään yhtä ihanaa! ”

Ohjaajana kokenut ryhmien ohjaaja ja fasilitoija, kundaliinijoogan opettaja (KRI), henkinen valmentaja, rohkeus-ja voimaannuttamiskouluttaja Anu Ramjas sekä Maitabasa Reteat Centren  perustaja.
https://about.me/anuramjas

ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT : 040 590 0580 /anuramjas@gmail.com
AIKA: 6.12.2017 kello 10-17.00. Ilmoittautuminen 4.12. mennessä. Kerrothan samalla mahdollisesta ruoka-allergiastasi (kasvislounas).
PAIKKA: Maitabasa Retreat Centre, Lillängntie 43, Sipoo. Talossa asuu myös Nelli-koira, joka saattaa osallistua opetukseen.
TYÖPAJAN HINTA: 85 Euroa, ja se sisältää alv:n lisäksi kasvislounaan, kahvi-ja teetarjoilun. Tätä työpajaa tukee pieni yhteisö, joka on luvannut maksaa 50% sellaisten vähävaraisten osallistujien maksusta, jotka haluavat tulla, mutta siihen ei ole taloudellista mahdollisuutta. Näitä paikkoja rajallinen määrä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s