MIELI JA MEDITAATIO 19-20.3.2016 Helsingissä

anu_kaur_068.jpg

HILJAISUUDEN, TARKKAILUN JA LÄSNÄOLON MAAILMA

Mitä löytyy mielestäsi, entä sen takaa? Kuka ja mikä sinua ohjaa? Miten vapautua kärsimyksestä, levottomuudesta, ahdistuksesta, stressistä? Voiko niistä edes vapautua, vaikkei elämässä mikään muuttuisi ulkoisesti? Miten oppia luottamaan, rauhoittumaan ja olemaan läsnä? Mm. näihin kysymyksiin tulet saamaan vastauksia viikonlopun aikana.

Tämä syvälle luotaava ja aivan varmasti transformatiivinen kundaliinijoogaan pohjaava mielen ja meditaation viikonloppukurssi sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin joogan tai henkisen tietoisuuden harrastajalle ja/tai ammattilaiselle, joka on kiinnostunut kehittämään ja syventämään tai vain uudistamaan itseään. Tulet oppimaan erilaisia meditaatiotekniikoita, ymmärtämään oman hengityksesi potentiaalin sekä muistamaan ja oivaltamaan, kuinka elämä on huomattavasti leppoisampaa mielen ollessa isännän sijasta renki.

Kotiin viemisiksi muuttuneen olon, inspiraation ja kasvaneen ymmärryksen lisäksi saat helppoja oppeja ja työkaluja (hengitysharjoituksia, meditaatioita, kehoa avaavia ja rentouttavia liikkeitä), joita sinun on helppo harjoittaa myös omassa arjessa.

Meditaation hyötyjä

Meditaatiosta on runsaasti hyötyjä ja tässä lueteltuna niistä vain muutamia:

 • Vahvistaa hermo-ja immuunijärjestelmää
 • Lisää elinvoimaa ja sisäistä rauhaa
 • Vähentää unettomuutta
 • Parantaa keskittymiskykyä sekä helpottaa päätöksenteossa
 • Lisää rauhan tunnetta
 • Parantaa ajattelukykyä
 • Parantaa kognitiivisia taitoja
 • Kasvattaa tietoisuutta
 • Auttaa hetkessä olemista
 • Lepuuttaa aivoja ja parantamaa niiden lepokykyä myös muuna aikana
 • Ja kokonaisuudessaan parantaa tyytyväisyyttä elämään

Sekä monia muita hyötyjä!

Pääsääntöisesti käytämme työkaluna kundaliinijoogan tehokasta teknologiaa, mutta pääset tutustumaan myös muiden traditioiden meditaatioihin. Miksi kundaliinijooga? Lyhyesti sanottuna, kundaliinijooga on tietoisuuden joogaa, joka vahvistaa terveyttä, luo mielenhallintaa sekä avaa arkitietoisuuden kohti sielutietoisuutta. Kundaliinijoogan tekniikat puhdistavat, avaavat ja vahvistavat kehoa, erityisesti hermojärjestelmää. Harjoituksessa yhdistyvät liike, hengitys, mantrat ja meditaatio. Kundaliinijooga sopii aivan kaikille.

RAKASTA ELÄMÄÄSI!

Aika: Lauantaina klo 10-18.00, Sunnuntaina 10-16.00
Paikka: Studio Eudokia, Torkkelinkatu 21
Hinta 150 euroa sisältää kaiken opetuksen.
Työttömät, opiskelijat, vähävaraiset -15%.
Sitovat ilmoittautumiset ja maksu 16.3. mennessä, paikkoja rajoitetusti, joten varaa omasi: ramjaskaur6@gmail.com

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Viikonlopun ohjaa sertifioitu kundaliinijoogan- ja shaktitanssin opettaja, valmentaja/coach, ja vapaa-tie henkisen kasvun ohjaaja, Anu Ramjas Kaur. Anulla on lisäksi pitkä kokemus ihmisten ja tiimien johtamisesta ja hän opettaa sekä valmentaa Suomessa ja ulkomailla.

Tapahtuma Facebookissa

Mieli_Meditaatio_kuvallani_JPG

 

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s